Höj värdet på din bostad med Homestyling i Stockholm

Lyckas med er bostadsförsäljning genom att anlita professionella stylister. Anlita Homestyling i Stockholm med mångårig erfarenhet av olika sorters bostäder.

En bostadsaffär är en viktig affär, vare sig det handlar om ett hus, en lägenhet eller ett fritidshus. Dels vill ni självklart ha ett bra pris för er bostad och då gäller det att veta hur ni kan göra det där lilla extra för att få bostaden attraktiv.

Det kan vara lätt att tro att det inte är svårt att göra hemmet tillräckligt fint och fräscht för att ni ska kunna visa upp det för spekulanter. Men det räcker inte med att dammsuga, damma och ställa fram några fina blommor. Att homestyla ett hem är en konst!

Stylisterna på Homestyling i Stockholm vet vad kunderna vill ha

En bra homestyling kan bidra till att försäljningspriset höjs med 15%. Det viktiga med att styla bostaden är att spekulanten ska uppleva potentialen i hur det skulle se ut om de själva bodde där med sina möbler. För att detta ska fungera kan inte bostaden vara full med era personliga tillhörigheter. Dessutom har de flesta för mycket saker i sina hem, man inte ser skogen för alla träd.

När ni anlitar Homestyling i Stockholm kommer ni att få en grundlig genomgång av vad som behövs göras i just er bostad. Ni kommer att stegvis gå igenom vilka möbler och tillhörigheter som behöver avlägsnas, och stylisterna har tillgång till både möbler och annan heminredning för att göra er bostad mycket attraktiv för spekulanter.