Om

Idag så finns en glädjande utveckling i vårt samhälle. Fler börjar inse värdet i att ta hand om det egna hemmet. Vi prioriterar bort resor och dyra bilar till förmån för renoveringar, för snygg inredning och för att skapa de hem vi drömmer om. Det är extremt roligt att se för oss som jobbat hela våra liv med inredning och design.

På många sätt känns detta som lite av en revansch. Där vi förr, som inredare, blev avfärdade som personer med låtsas-jobb så blir vi idag tagna på allvar. Folk ringer och vill ha våra råd: man är villiga att betala för att få en professionell syn på olika saker och för att få våra ögon innan man gör en förändring.

Med våra ögon så menar vi att vi som inredare har en unik förmåga att tänka oss saker ur andra perspektiv. Vi tittar utanför boxen och vi ser andra möjligheter. Vi ska inte skryta och slå oss allt för mycket för bröstet – även vi misslyckas – men att fler och fler börjar ta vår hjälp är att kvitto på att vi dels levererar och dels på det vi ovan nämnde: många prioriterar sina hem på ett tydligare sätt.

På den här sidan ger vi våra råd helt gratis. Vi vill dela med oss av vår kunskap och skapa bättre förutsättningar för dig att lyckas med inredningen i ditt hem.

Detta blir naturligtvis mer allmänt – vi vet ju inte hur din bostad ser ut! – och där vi pekar rent generellt på vad som fungerar, vad man ska undvika och exempelvis hur olika färger kan gifta sig mer varandra eller hur en ny möbleringen kan förvandla ett rum. Kort sagt: vi ska ur vårt professionella perspektiv ge råd om hur du kan få ett mer trivsamt hem. Du får, helt enkelt, låna våra ögon.