Heltäckningsmatta Stockholm – stora fördelar 

Varför ska man lägga in en heltäckningsmatta i Stockholm? För många så blir detta en fråga som snabbt besvaras med att man aldrig skulle göra det. En heltäckningsmatta kommer nämligen med ett ganska dåligt rykte – något som baseras på hur gamla modeller såg ut och fungerade. 

Idag så ser man emellertid att alla dessa negativa sidor har kommit att försvinna till stor del. En investering i en heltäckningsmatta idag ger dig hållbarhet, en estetisk uppsida – och en massa fördelar även i övrigt. Här nedan följer några exempel på sådana: 

  • Komfort. En heltäckningsmatta är väldigt skön att sätta ned fötterna på. Väljer du att lägga in en heltäckningsmatta i Stockholm – exempelvis av Velour – så får du en mysig start på morgonen. Samma sak i barnrummet: barnen kan leka utan att göra sig illa på samma sätt som om det handlar om ett hårdare trägolv. 
  • Ljuddämpning. Vi tar oss tillbaka tillbaka till barnrummet. Bor du i en fastighet där det låter väldigt mycket så kan dina grannar störas av barnens lek – eller av dina fotsteg, om det handlar om en äldre fastighet. En heltäckningsmatta absorberar ljud och skapar en mer harmonisk stämning. Både i lägenheten – och i hela fastigheten. 
  • Lättstädat. Många tänker sig att en heltäckningsmatta är svår att städa – och att man måste städa den hela tiden. Man vet hur svårt det kan vara att dammsuga en vanlig matta och drar paralleller till hur mycket tuffare det måste vara att dammsuga en matta som täcker hela golvet. Sant är att en heltäckningsmatta måste dammsugas ofta som en följd av att den binder damm. Lika sant är dock att den är enkel att dammsuga – och att bindningen av damm dessutom gör att du slipper städa andra, närliggande rum lika frekvent. Det är rakt igenom positivt! 
  • Snygg lösning. Idag finns heltäckningsmattor i en mängd olika material och färger. Vilket innebär att du kan förändra ditt hem på ett dramatiskt sätt och skapa en personlig och unik stil. En hetäckningsmatta blir en riktigt snygg inredningsdetalj som höjer det estetiska uttrycket i din bostad.